Referenser

 

 

 

Ni är ju guld!! Sicka trevliga söner du har!! Du vet, musiktänket stoppar inte bara för att man kommer upp i åren lite! Den snarare mognar!! Där är du! Jäkla kul att höra er! Och du kan köra lite eget också! Helt suveränt!!
Du och Ni är på min topplista!!

Lundens Café1

Underbart band! MusicSmiths på Lundens Café i Henån!! Just love it!!
Tack för dessa fina betyg Oa Gunnarsson!

¨Lyrisk över Smitharna Percival…! Din och sönernas musikalitet… Och Anna… En sån sångröst och positiv utstrålning…! Och även tjejen på dragspelet. En sån spelglädje! Nåt mer instrumentbreak kan ni kanske få till på nåt sätt dock…?¨
Bengan Carlsson

¨Hemma igen efter en fantastisk kväll på Lundens Café och ”Music Smiths”. Jag är grymt imponerad av er Percival Smith! Tyvärr blev inte mina upptagningar representativa för ert framträdande. Alldeles för mycket sorl och annat i publiken… Så jag lägger inte upp nån här. Men så bra ni var! Tack! – Bengan Carlsson

Håller med dig, superkväll! 🙂 – Kerstin Persson

Stort tack till MusicSmiths för att ni var med och gjorde min 50-årsfest till en fantastisk och minnesvärd dag på Bomens Bar & Restaurang i Göteborg!
Vilket tryck! Vilket drag!
Det verkade som att ingen kunde sitta still under kvällen och jag har bara hört glada kommentarer från alla som var med.
Stort tack och hoppas att vi snart ses igen!

Magnus Blinge

Fantastiskt!
Tack för att ni ville komma och förgylla, först Tommys 70 – årskalas och sedan mitt 60 – årsparty!
Ingen gick oberörd från någon av festerna, perfekt underhållning!

Tommy och Maritha Dyferman

Iphonephotos 010Iphonephotos 011