Länkar

 

Välkommen till vår länksida!


Här kommer vi att presentera allt ifrån filmer, youtubeklipp och musik, till butiker, företag och andra tjänster som vi har haft och tror att du/ni också kan få nytta av!

 

MusicSmiths.se The Movie

Denna lilla filmsnutt är en s.k. ”Teeser” eller trailer om man så vill till den kommande storfilmen MusicSmiths.se The Movie

Den som väntar på nå’t gott…

https://youtu.be/FjWTnHMsA1c

 

Catering!
En mycket bra sida/länk till dig som funderar över vad för, eller vilket cateringföretag du skall anlita.
http://www.cateringforetag.se/

 

Kart & Repro AB
Skall du göra affischer eller liknande, kolla då in Kart & Repro innan du bestämmer dig. Ett företag med mångårig kunskap och bra priser. Personalen är kunnig och tillmötesgående och det verkar inte finnas några begränsningar om det uppstår frågor eller problem, de löser det mesta. Ullrica Halldin med personal gör att du alltid känner dig välkommen!

Kart & Repro AB
Gärdesvägen 1B
444 31 Stenungsund
Telefon 0303-698 10
http://www.kartorepro.se/

 

Slussens Skafferi
Ett genomtrevligt litet¨Vattenhål¨ som inbjuder till en avstressande miljö i en bedövande vacker omgivning. Ekologiska produkter, supergott kaffe, trevlig personal och god underhållning.
Ett utav MusicSmiths stamställen!
http://www.cafekartan.se/0468994/Slussens_Skafferi

 

Cafe Wintevallen

Ett smultronställe som du som vill uppleva den Bohuslänska skärgården när den är som bäst bara måste besöka!

http://www.hermano.nu

 

Ålgårds kvarn

Föreningen Ålgård arbetar för att Ålgårds kvarn och såg ska tillgängligöras för allmänheten och fyllas med liv. Alla som vill är välkomna att delta. Som medlem kan du vara delaktig i att driva projekt, vara med vid enstaka tillfällen eller bara visa ditt stöd. Ålgårds kvarn och såg ligger på nordöstra Orust och har varit en arbetsplats och mötesplats åtminstone sedan 1500-talet. Det vill vi att Ålgård ska förbli.

http://www.algardskvarn.se/