Automatiskt utkast

Jaha, så var det dags att trampa gasen i botten!

Gasen i botten innebär att boka så många spelningar det någonsin går, med början från och med igår!

Medlemmarna i MusicSmiths.se tycker det är så förbannat roligt att spela tillsammans och på samma gång underhålla och göra människorna i en publik glada och nöjda så det blir nästan löjligt att försöka förklara.

Efter att ha beslutat om en uppdatering av bl.a. P.A.-anläggning (sånganläggning) och införskaffande av en hygglig ljusutrustning växte kapellet rejält i självfötroende och spellusta. Veta att ljud och ljus är på topp är nog så viktigt, vilket vår fantastiska dragspelande Kristina också hängde på och införskaffade helt nya grejer. The Withe Lady döptes det ursnygga nya dragspelet till, och utrustades med en trådlös mic. av god kvalitet.

Nu kan hela orkestern ¨mickas¨ut i den nya anläggningen och erbjuda ett sound som höjer oss rejält när det gäller kvallitet och möjlighet att konkurrera med andra underhållare!

Med ljusanläggningen behöver vi inte vara beroende av vad det finns, och om det finns ljus på stället vi skall ¨gigga¨på, utan kan bestämma själva hur kapellet skall presenteras.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>